Paasevent bij de Flierefluiter

Speelboerderij De Flierefluiter organiseert in het Paasweekend van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april het Paasevent. “De kinderboerderij staat dan volledig in het teken van het Paasfeest, met wel meer dan 100 kuikentjes en een Paashaas. De hele dag door kun je ook paaseieren zoeken,” legt Erwin Pronk van De Flierefluiter uit. Alle extra activiteiten tijdens de Paasevent zijn inbegrepen bij het entreekaartje.

Kuikentjesdagen

Het Paasweekend wordt door De Flierefluiter omgetoverd tot de Kuikentjesdagen. Erwin Pronk vertelt wat dit inhoudt: “Dat betekent dat er meer dan 100 jonge kuikentjes rondlopen op de kinderboerderij, van onder meer de lachkip (Ajam Ketawa) en de zwarte kip (Ajam Cemani).

Konijnen en de Paashaas

“Natuurlijk ontbreekt de Paashaas ook niet tijdens het Paasweekend op De Flierefluiter,” lacht Pronk. “Tijdens de Meet & Greet is er ruimte voor het maken van foto’s, geven van een high five of een knuffel. In de knuffelschuur kunnen echte konijnen geaaid en geknuffeld worden.” Je kunt ook een jaar lang spelen winnen bij het vinden van het gouden ei. Deze wordt de hele dag door verstopt.

Gratis ranja

De Flierefluiter slaat dit jaar een iets ander pad in. Ze willen mensen tegemoet komen en daarom bieden ze alle kinderen gratis onbeperkt ranja aan. Ook aan duurzaamheid wordt gedacht. Je kunt je eigen beker meenemen óf een herbruikbare beker bij De Flierefluiter kopen.

Nieuwe attractie

“We blijven altijd vernieuwen”, laat Erwin Pronk weten. Ook dit jaar is er weer een nieuwe attractie: de XXL Blokkenschuur. Er liggen nu duizenden blokken in. Inmiddels zijn er al hele bouwwerken gemaakt door ouder en kind. Zo bouwen ook de kinderen door aan de Flierefluiter! “Super mooi om te zien”, vertelt Erwin Pronk.

Kaartje reserveren

Een kaartje voor Speelboerderij De Flierefluiter geeft toegang tot de kinderboerderij, binnen- , buitenspeeltuin én XXL Blokkenschuur. Ook alle extra activiteiten het Paasevent zijn gratis inbegrepen. Omdat er veel drukte wordt verwacht op de Speelboerderij tijdens het Paasweekend, is het raadzaam om snel een kaartje te reserveren via www.flierefluiterraalte.nl. (Ook voor jaarkaarthouders is reserveren verstandig, vol=vol)

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene gaat in 2024 voor meer sfeer en beleving

RAALTE – Wie aankomende editie van Stöppelhaene het terrein op loopt, zal ...