Overval op woning in Nieuw Heeten

In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks 1.30 uur een woning overvallen aan de Ambachtsstraat in Nieuw Heeten. Een 15-jarige bewoonster lag te slapen op het moment van de overval. Die merkte dat er iemand op haar kamer was. Toen de overvaller merkte dat ze wakker was, moest ze mee naar een kluis in de woning. Ze had echter geen toegang tot de kluis. Daarop ging de overvaller er via een raam vandoor met een onbekende buit.

De 15-jarige sloeg alarm in de horecagelegenheid op de begane grond waar nog mensen aanwezig waren. Tijdens de overval was er naast de bewoonster nog een familielid in de bovenwoning aanwezig. Die heeft niets van de overval gemerkt.  De overvaller is een negroïde man van 25-30 jaar. Hij is ongeveer 1.80cm lang en hij heeft geen gezichtsbeharing, behalve zijn wenkbrauwen. De man heeft een gespierd postuur en heeft een litteken tussen zijn wenkbrauwen. Hij sprak goed Nederlands met buitenlands accent. De man droeg een roze shirt en een spijkerbroek.

De politie is ook op zoek naar een tweede verdachte. Dat is ook een getinte man van vermoedelijk Turkse of Marokkaanse afkomst. Hij is 25-30 jaar oud en heeft een normaal/iel postuur, een zwarte baard en kort donker haar. Deze man droeg een witte blouse met vermoedelijk een blauwe ruit en een spijkerbroek. Mensen die iets gezien hebben dat kan bijdragen bij het oplossen van de overval, kunnen zich melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...