Overijsselse vrijwilligers beloond met prijs in Gemeente Raalte

Betrokken verenigingen, onbetaalbare zorg, een groener Overijssel en meer sociale verbinding: vrijwilligers maken het mogelijk. Daarom ontvangen honderd vrijwilligers, die zich op allerlei manieren inzetten voor mens en omgeving, ook dit jaar de Overijssel vrijwilligersprijs (OVP). Van 14 november tot 7 december trekken Provinciale Statenleden en gedeputeerden Roy de Witte en Gert Harm ten Bolscher de provincie in om binnen alle sectoren de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Via www.overijssel.nl/vrijwilligers is de komende weken te volgen waar en aan wie de prijzen zijn uitgereikt. De Overijsselse vrijwilligersprijs is een samenwerking tussen provincie Overijssel, Stimuland, VOSVI en de plaatselijke vrijwilligersorganisaties.

Uitreiking 15 november 2022

Ook in 2022 is aan een groot aantal vrijwilligersorganisaties gevraagd om vrijwilligers te kiezen die een extra blijk van waardering verdienen. Van trainer tot mantelzorger en van bestuurder tot groene vrijwilliger. De eerste Overijsselse Vrijwilligersprijzen zijn op 15 november 2022 uitgereikt in het Annahuis in de gemeente Raalte. Dit werd gedaan door Statenlid Peter Hermans en Femmy Moes en Silke Schuurman van Vrijwilligerssteunpunt WijzWelzijn aan:

Annie Kappert

Annie zet zich al jaren in voor St. Leergeld, Humanitas en vluchtelingenwerk. Ze is een Raalte welbekend en betrokken persoon en drijvende kracht binnen deze organisaties

Annie Kappert ontvangt haar oorkonde voor haar inzet bij Humanitas, Stichting Leergeld en Vluchtelingenwerk

De boodschappenhulp

Deze organisatie helpt andere mensen met te weinig geld voor boodschappen door hun eigen bijdragen. De organisatie wordt volledig door jongeren van onder de 30 geleid die wat willen betekenen voor de medemens. Ze worden steeds groter en het zou mooi zijn als ze nog meer mensen kunnen helpen!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...