Oude Molenweg en Westdorplaan Raalte gereed

Vanaf dinsdag zijn de oude Molenweg en de Westdorplaan weer open voor verkeer. Ook de bussen rijden dan weer hun normale route. Alle werkzaamheden zijn geheel volgens planning opgeleverd, vóór de opening van de school.

Eind vorig jaar is firma Koopman infra uit Raalte, in opdracht van de gemeente, druk geweest met de buitenruimte rond de nieuwe Brede school Kwintijn. In maart is Koopman gestart met de herinrichting van de Oude Molenweg en het kruispunt met de Westdorplaan. In de Oude Molenweg is een schoolzone aangelegd, zijn er enkele plateaus (verhoogde kruispunten) aangelegd en is de bestrating van het kruispunt Westdorplaan vervangen. Daarnaast is er een verkeersremmer in de Westdorplaan aangebracht. Deze laatste maatregelen zijn genomen om de het oversteken van de Westdorplaan te verbeteren. Ook is er nog een nieuwe verbinding voor voetgangers en fietsers gemaakt tussen de Oude Molenweg en de Hartkampweg en zijn er langs de Oude Molenweg zogenaamde fietssuggestiestroken aangelegd.

Het gehele werk is geheel volgens planning uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden hebben de aannemers gebruik mogen maken van het gazon van de kerk. Dit gazon wordt weer netjes opgeknapt. Als sluitstuk op het project wordt het plateau aan de Hartkampweg volgende week maandag nog voorzien van nieuwe klinkers.

Raalte molenweg 9 Raalte molenweg 7 Raalte molenweg 6 Raalte molenweg 4 Raalte molenweg 5 Raalte molenweg 3 Raalte molenweg 2 Raalte molenweg1 Raalte molenweg 10

 

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...