Optreden Jessica Durlacher in Bibliotheek Olst

Schrijfster Jessica Durlacher is op zondag 6 november te gast in de Bibliotheek in Olst. Zij zal vertellen over haar werk, de achtergronden van haar schrijverschap en haar meest recente boek, De Stem.

Durlacher (1961) debuteerde eind jaren 90 met de roman Het geweten. Toen had zij al een loopbaan opgebouwd als columnist en criticus. Haar literaire werk wordt veelal beschouwd als tweede-generatieliteratuur: romans geschreven vanuit het perspectief van kinderen wier ouders zijn getroffen door de Holocaust. Haar nieuwste boek De Stem speelt met de achtergronden en thema’s van het huidige millennium. Een Somalische oppas met een groot zangtalent duikt onder bij een gezin, dat ervaart hoe geweld kan binnendringen in normale levens.

Het optreden van Jessica Durlacher is een samenwerking tussen Bibliotheek Salland, Boekhandel Korten te Olst en Het Nut Olst-Deventer. Kaarten kosten € 12,50 en zijn te koop via www.bibliotheeksalland.nl. Voor leden van de Bibliotheek Salland en van Het Nut geldt een gereduceerde prijs van € 10,–. Het optreden op zondag 6 november begint om 14.30 uur.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...