Nieuwe subsidiemogelijkheden voor maatschappelijke initiatieven

De provincie Overijssel heeft twee nieuwe subsidiemogelijkheden geopend. De eerste regeling staat in het teken van corona en is bedoeld om je leefomgeving gezond te houden.

Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

Maar ook de nieuwe regeling voor dorps-, buurt- en Kulturhuizen staat open. Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaren donderdag 8 oktober een spreekuur.

Dus heb je goede ideeën? Kom maar op met die mooie plannen en neem contact op met de 4D-makelaar in uw regio. Vanwege corona zijn de afspraken telefonisch of online. Wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op met Stimuland, samen overleggen we welke afspraakvorm u het beste past.

Het eerstvolgende spreekuur is 8 oktober van 9:00 tot 14:00 uur.

M: info T: 0529 – 47 81 80

Eerst meer informatie? Kijk eens op https://www.stimuland.nl/4d/

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...