Laatste oefenduels Go Ahead Eagles richting AZ

Afgelopen weekend speelde Go Ahead Eagles weer twee oefenwedstrijden in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. AZ Alkmaar wacht zondagmiddag op de formatie van René Hake, de oefenmeester die druk bezig is zijn elftal klaar te stomen voor weer een nieuw avontuur in de eredivisie.

Op de nieuwe grasmat van de Adelaarshorst kon afgelopen vrijdag niet gevoetbald worden. De grote regenval van de afgelopen week trok niet voldoende door de nieuwe mat, waardoor het geheel sompig en onbespeelbaar was. De club draaide het open duel terug en speelde vervolgens besloten op het nieuwe trainingsveld naast het stadion.

Promovendus FC Kifisia
De Griekse promovendus AE Kifisia werd op een 2-0 achterstand gezet door treffers van Nauber en Rommens. Na de thee was er een volledig ander spelbeeld op de hybride grasmat achter de IJsseltribune. De Grieken weten de score weer in balans te krijgen middels twee treffers van Tetteh.

Jamal Amofa – foto: Henny Meyerink

Beloften Anderlecht
Een dag later kwamen de rest van de selectie-spelers in actie, ditmaal was het opleidingsteam van Anderlecht de tegenstander. De O23 van de Brusselse club waren afgereisd naar Wenum-Wiesel waar WWNA weer eens gastheer was van de Deventerclub. Ook dit duel werd besloten gespeeld, het zesde duel al weer in de voorbereiding van de Deventerclub.

Serra zette de rood-gelen op voorsprong, na de rust komen de talenten van Anderlecht langszij via Lapage. Op het kunstgras onder de rook van Apeldoorn weet Sow dan tweemaal trefzeker te zijn voor de uiteindelijke 3-1 winst.

Jeffrey de Lange foto: Henny Meyerink

Alle resultaten richting AZ op rij:

Speeldag Wedstrijd Uitslag
08-07 Go Ahead Eagles – PAOK Saloniki 2-1
12-07 Go Ahead Eagles – FC Groningen 1-3
15-07 Club Brugge – Go Ahead Eagles 2-1
22-07 Go Ahead Eagles – FC Den Bosch 2-1
23-07 Go Ahead Eagles – Mamelodi Sundowns 0-1
29-07 Go Ahead Eagles – BVB Dortmund O-23 0-2
30-07 FC Twente – Go Ahead Eagles 3-0
04-08 Go Ahead Eagles – AE Kifisia FC 2-2
05-08 Go Ahead Eagles – Anderlecht O-23 3-1

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Vind een weg langs 180 optredens verspreid over 60 tuinen in Deventer: het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

Zondag 30 juni veranderen 60 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren ...