Kerstmarkt Hoonhorst 15 december

Hoonhorst, 6 december 2019

Molen van Fakkert organiseert midwinterwandeling met kerstmarkt en expositie

-Hoonhorst- Op zondagmiddag 15 december organiseert Stichting Molen van Fakkert haar kerstmarkt met midwinterwandeltocht in Hoonhorst.

Daarnaast organiseren we een midwinterwandeling. Men kan starten tussen 12.00 en 13.00 uur vanuit de molenschuur. De route is ongeveer 10 km en helaas niet geschikt om met kinder-/wandelwagen te wandelen. We vragen voor deze wandeltocht een bijdrage van € 1,= p.p.

De kerstmarkt zal plaats vinden rond de molen en is van 13.00 tot 17.00 uur.

Er is een variatie van standhouders; verkoop van o.a. knieperties, erwtensoep tot leuke woondecoraties. Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, waaronder zelf een kaars maken. De kerstmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door de midwinterhoornbloasgroep uit Dalfsen en Voices uit Lemelerveld en door Talitha Suijk, harpiste uit Hoonhorst.

De molen en de molenschuur zijn tijdens de kerstmarkt natuurlijk geopend. We zullen er staan met een kraam met onze meelproducten en bakken voor bezoekers heerlijke pannenkoeken. In de molenschuur is er een nieuwe expositie te zien van Ingrid Mertens.

U kunt met de kerstmarkt een kijkje komen nemen en anders op de andere zaterdagmiddagen als de molenschuur open is van 13.30 tot 16.30 uur.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...