Jan Blaauw gemeentesecretaris/algemeen directeur van Ommen

Jan Blaauw wordt gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Ommen. Op 16 oktober 2017 is hij begonnen als interim-gemeentesecretaris van Ommen voor maximaal een jaar. Dit is nu omgezet in een definitieve benoeming tot gemeentesecretaris/algemeen directeur met ingang van 1 augustus 2018.
Het college heeft besloten tot definitieve invulling van de functie omdat de gemeente per 1 januari 2019 een regie/netwerkgemeente wordt. Het college is van mening dat dhr. Blaauw in staat is vorm te geven aan de doelstellingen van de gemeente Ommen en haar inwoners.

Hij is initiator en medevormgever van de houtskoolschets van de gemeentelijke organisatie. Burgemeester Vroomen: “Jan Blaauw heeft de kwaliteiten om de komende jaren de nieuwe organisatie op te zetten. Hij is bekend met de visies en doelstellingen en weet mensen te enthousiasmeren. Dat maakt hem de geschikte persoon om de functie gemeentesecretaris te vervullen.”

De benoeming van Jan Blaauw is voor advies naar de Bijzondere ondernemingsraad gestuurd (BOR). De BOR heeft aangegeven akkoord te zijn met de benoeming van Blaauw als gemeentesecretaris.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...