Interviews en nabeschouwingen voetbal, handbal, korfbal en basketbal

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Patrick Kieftenbelt verlaat Diepenveen en heeft plezier bij de jeugd van Go Ahead Eagles.
  • Voetbal: Sportclub Deventer wint Deventer derby van RDC. Tevens vertelt trainer Groot Lipman van SC Deventer over de uitbreiding van zijn taken bij de club.
  • Handbal: HHZD is het niet gelukt om ABS te verslaan. Trainer Wolterink van HHZD vertelt daarnaast waarom hij HHZD gaat verlaten.
  • Korfbal: Devinco pakt belangrijke punten. Trainer Jan Willem Beekhuizen blijft de club trouw en traint het team ook volgend seizoen.
  • Basketbal: Isala pakt belangrijke punten en kan mee gaan doen om het kampioenschap.

De nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren. Daarnaast staat op onze website de uitslagen van het amateurvoetbal, volleybal en veel andere sporten. Alle info over Sparta – Go Ahead Eagles vind je hier.

Voetbal: Diepenveen

Trainer Patrick Kieftenbelt van Diepenveen stopt na dit seizoen bij Diepenveen. Hij vertelt waarom. Ook gaat het over zijn trainerschap bij de jeugd van Go Ahead Eagles.

Voetbal: Sportclub Deventer

Trainer Wouter Groot Lipman van Sportclub Deventer na de voetbalwedstrijd Sportclub Deventer – FC RDC in de 4e klasse D zaterdag. Eindstand 1-0. SC Deventer staat 6e van de 13 in de stand met 17 punten. RDC staat 4e met 18 punten. Daarnaast gaat het over de uitbreiding van de functie van Groot Lipman.

Handbal: HHZD

Trainer Freddy Wolterink van HHZD na de handbalwedstrijd HHZD DS1 – ABS DS1 in de 1e klasse. Eindstand 22-24. HHZD staat 5e van de 12 in de stand met 14 punten. ABS staat 2e met 19 punten. Daarnaast gaat het over het vertrek van Freddy bij HHZD en zijn nieuwe aanstelling.

Korfbal: Devinco

Trainer Jan Willem Beekhuizen na de korfbalwedstrijd Devinco 1 – Zwart Wit 1 in de 1e klasse. Eindstand 22-19. Devinco staat 2e van de 8 in de stand met 12 punten. Ook vertelt Jan Willem dat hij deze week zijn spelers heeft gemeld dat hij ook volgend seizoen hun trainer blijft.

Basketbal: Isala heren 1

Speler Cerel Conradus na de herenbasketbalwedstrijd Rebound ’73 MSE 2 – B.V. Isala MSE 1 in de 4e divisie. Eindstand 78-85. B.V. Isala staat 3e van de 10 in de stand met 16 punten.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...