IJsselhotel opent deuren onder nieuwe naam

Het Sandton IJsselhotel gaat per maandag 1 maart open onder een nieuwe naam. Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel. De afgelopen maanden was het hotel gesloten vanwege grondige renovatiewerkzaamheden. Het hotel op De Worp wordt hiermee het zevende hotel onder de vlag van Pillows Hotel.

Het hotel heeft de afgelopen maanden een metamorfose onder gaan. Zowel het restaurant als de hotelkamers zijn onder handen genomen en hebben een frisse nieuwe look gekregen. Ondanks de coronacrisis, vindt CEO Loes Dingemans van Pillows Hotel het een goed idee om een hotel te openen: “Juist nu. Mensen zoeken meer dan ooit naar fijne plekken dichtbij huis.” Volgens Dingemans bevindt het hotel zich ‘op de mooiste plek van Overijssel.’

Toch brengt deze plek ook de nodige problemen met zich mee. De afgelopen weken heeft het hotel de nodige hinder ondervonden van het hoge IJsselwater. Zo was de achteringang wekenlang niet bereikbaar voor verkeer door het water en ijsvorming.

De achteringang van het IJsselhotel was onbereikbaar door ijsvorming van het hoge water

Door de coronamaatregelen is het restaurant voorlopig genoodzaakt om haar deuren gesloten te houden. Hierdoor zal de opening van het hotel op kleine schaal worden gevierd.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...