Grote Expositie Deventer Fotokring 2023

Van vrijdag 11 augustus tot en met zondag 27 augustus organiseert de Deventer Fotokring weer haar jaarlijkse foto expositie in de Lebuinuskerk in Deventer. Maar liefst 46 fotografen tonen hun meest favoriete werk van het afgelopen jaar. Heel veel foto’s met heel verschillende onderwerpen.

Een aparte plaats wordt ingeruimd voor Alex Witteveen. Hij is dit jaar, na Pieter Leeflang, het tweede lid van de Deventer Fotokring dat is toegelaten tot de Bondsmeesterklasse van de Koninklijke Fotobond. De documentaire serie ‘Op de Gruppe’ waarmee hij deze benoeming behaalde, zal in zijn geheel te zien zijn.

Donderdag 10 augustus wordt de expositie om 19.30 uur geopend door Hugo de Clercq, voorzitter van Architectuurcentrum Rondeel. Daarna zal een jury bekendmaken welke foto’s in de prijzen zijn gevallen. De winnaar van de eerste prijs ontvangt de zilveren camera van de Deventer Fotokring.

De expositie is van vrijdag 11 augustus tot en met zondag 27 augustus te zien in de Lebuinuskerk op het Grote Kerkhof in Deventer. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...