Groot deel Nederlanders loopt door met voetklachten

Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen door blijven lopen met voetklachten of problemen ervaren met het lopen. De drempel om hulp te zoeken is hoog. Dit is de reden dat Roessingh Revalidatie Techniek en Elferink Voetencentrum hebben besloten om de krachten te bundelen.

Gratis voetenspreekuur

Er wordt een gratis voetenspreekuur verzorgd. Hierbij is een orthopedisch schoenmaker en een podotherapeut aanwezig. Tijdens het spreekuur wordt een korte inventarisatie uitgevoerd van max. 20 minuten (geen behandeling).

Voor wie? Mensen met (pijn)klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug, kwetsbare voeten als gevolg van reuma, diabetes of een andere aandoening, terugkerende eeltplekken, likdoorns of wondjes, problemen met het lopen, minder gevoel in de voeten.

Wanneer? Donderdag 19 januari, tussen 10:00 – 12:00 uur

Waar? Voetencentrum Elferink, Grotestraat 26, 8102 CE Raalte

Aanmelden? U kunt zich aanmelden door te bellen naar:

0572-745050 (Voetencentrum Elferink) of

088-9990777 (Roessingh Revalidatie Techniek)

Vervolg

Krijgt u het advies voor podotherapie of een vervolg bij de orthopedisch schoenmaker? Podotherapie wordt vaak vergoed uit de aanvullende zorgverzekering (geen eigen risico). Een vervolgafspraak bij de orthopedisch schoenmaker wordt vergoed uit de basisverzekering als er een verwijzing van een medisch specialist is (deels eigen risico)

young Asian woman have a ankle pain

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...