Gratis cursus ondernemen in Zwolle voor jongeren tussen 15 en 23 jaar

Op dinsdag 24 juli start in de Rabobank in Zwolle het gratis project ZomerOndernemer. Een project waarbij jongeren tussen de 15 en 23 jaar in zes weken een eigen bedrijf starten met begeleiding van professionele coaches en startkapitaal. Al 25 enthousiaste jongeren zijn verzekerd van deelname. Er is nog plek voor slechts 5 enthousiaste jongeren. Vol=vol!

Driedaagse training bij Rabobank IJsseldelta
ZomerOndernemer begint met een driedaagse training bij Rabobank IJsseldelta. In de weken die volgen zijn de deelnemers tijdens terugkomdagen te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werken de deelnemers aan hun bedrijf.

Feestelijke afsluiting in PEC Zwolle Stadion
Het project sluit af op 31 augustus 2018 met een feestelijke kick out in het PEC Zwolle Stadion. Tijdens de kick out presenteren de jonge ondernemers hun onderneming voor een groot publiek. Na de zomervakantie bepalen de jongeren zelf of ze verder gaan met het bedrijf of niet. Ze zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is tijdens het project niet verplicht.

Aanmelden
Dankzij de steun van Gemeente Zwolle, Rabobank IJsseldelta en andere landelijke en regionale sponsoren is deelname aan het project kosteloos. Er is zelfs ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Deelnemers mogen maximaal twee terugkomdagen missen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.zomerondernemer.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...