SeniorWeb Deventer organiseert gratis computerspreekuren. Startende en gevorderde computergebruikers kunnen op het spreekuur terecht met vragen over de functionaliteit van de computer, maar ook met vragen over toepassingen als e-mail, internet, tekstverwerking, fotobewerking, bestandsbeheer, etc. Deskundige SeniorWeb-vrijwilligers staan met raad en daad klaar.

Gratis computerspreekuur van SeniorWeb Deventer

Het computerspreekuur, dat nadrukkelijk niet is bedoeld voor reparaties, wordt gehouden in het Leercentrum van SeniorWeb Deventer, in de Balderikstraat 2a. Daar staan, om uitleg en advies aanschouwelijk te maken, een aantal desktop­computers klaar met Windows besturingssystemen.

Men kan ook de eigen laptopcomputer of tablet meenemen naar het computerspreekuur. Op het spreekuur is informatie beschikbaar over computercursussen en overige SeniorWeb-diensten.

Het eerstvolgende computerspreekuur vindt plaats op donderdagmiddag 17 januari, van 13.30 tot 15.00 uur. Voor nadere informatie en voor aanmelding kan men bellen met de informatienummers 06 2367 5365 of 06 8360 0997.

Gilde Deventer is partner van Seniorweb voor onderricht van computergebruik en toepassingen.

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...