Go Ahead Eagles genomineerd voor De Website Van Het Jaar 2023

Go Ahead Eagles scoort niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten. De website van de club uit Deventer is namelijk genomineerd voor ‘De Website Van Het Jaar Verkiezingen 2023’.

Ieder jaar kan er gestemd worden op de genomineerde websites voor De Website Van Het Jaar Verkiezingen. Dit wordt georganiseerd door Emerce (Media & Marketing bureau) in samenwerking met Multiscope (Marktonderzoeksbureau). Er zijn er 38 verschillende categorieën waar het Nederlandse publiek uit kan kiezen. Per categorie zijn er 12 websites of apps waar uit gekozen kan worden.

Voetbalcategorie
Go Ahead Eagles valt (wat een verrassing) onder de categorie ‘voetbalclubs’. Naast Go Ahead is er een elftal aan andere clubs genomineerd, waaronder Pec Zwolle en FC Twente. Per categorie is er kans op twee prijzen: De populairste en de beste.

Nieuwe site
In 2021 is de website van Go Ahead Eagles een transformatie ondergaan. De club vond gebruikersgemak een van de belangrijkste dingen om aandacht aan te besteden. Samen met het bedrijf Wemesssage uit Deventer is lang gewerkt aan de site wat uiteindelijk resulteert in het genomineerd worden voor De Website Van Het Jaar Verkiezingen.

Stemmen maar
De stembussen zijn geopend, tot 20 oktober kan jij nog stemmen op Go Ahead Eagles.

Over Salland TV

x

Check Also

Boei10 begeleidt ondernemers in groei

Het is een verzamelplaats voor bedrijven, voor initiatieven, voor innovaties en voor ...