GGD IJsselland sluit testlocatie Raalte

GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je kunt je hier nog tot en met donderdag 30 september laten testen”, deelt projectmanager Bart Goldsteen mee. Wie in één van deze beide gemeenten woont kan vanaf oktober bijvoorbeeld terecht in Meppel of Deventer.

“Het blijft dus mogelijk om je in de buurt van je eigen gemeente bij de GGD te laten testen”, geeft Goldsteen aan. In de regio IJsselland blijven na de sluiting van Steenwijk en Raalte nog vijf testlocaties geopend: Zwolle, Deventer, Hardenberg, Ommen en IJsselmuiden.

De huidige testlocatie in Zwolle verhuist deze maand van de Rieteweg (IJsselhallen) naar de Paxtonstraat 17 op bedrijventerrein Marslanden. Deze nieuwe testlocatie wordt op dinsdag 21 september in gebruik genomen. De teststraten in de IJsselhallen zijn op maandagmorgen 20 september voor het laatst toegankelijk.

Minder teststraten

Goldsteen: “We passen onze testcapaciteit aan op de vraag. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we het aantal teststraten in Zwolle verminderen en de testlocaties Steenwijk en Raalte sluiten.” Je kunt je bij GGD IJsselland zowel met als zonder afspraak laten testen. De actuele openingstijden van de teststraten staan op onze website.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene trapt opnieuw af met Roggemaaiersavond

‘Never change a winning team’. Het is zo’n veelgehoorde uitspraak in de ...