Gemeentegids 2021 Hellendoorn

Deze week wordt de gemeentegids 2019 huis-aan-huis bezorgd. Naast de gemeentelijke informatie, vindt u in de gids volop informatie over de vele instellingen, verenigingen en organisaties die actief zijn in de gemeente Hellendoorn.

Geen gemeentegids ontvangen?
Heeft u de gemeentegids niet ontvangen, dan kunt u een mail met uw adresgegevens sturen aan A.van.Leussen@hellendoorn.nl

Kloppen uw gegevens niet?Bij het samenstellen van de nieuwe gemeentegids zijn wij heel zorgvuldig te werk gegaan. Staan uw gegevens er onverhoopt toch niet op de juiste manier in, geef uw wijzingen dan door via Akse Media B.V. redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Hellendoorn).
Digitaal

Let op: uiteraard is deze gids een momentopname. Kijk voor actuele informatie op onze website: www.hellendoorn.nl en facebook, twitter, instagram en linkedin. De gemeentegids is er ook digitaal, www.hellendoorn.nl/gemeentegids. Het voordeel van de digitale versie is dat deze het hele jaar door actueel is.
De gemeente bedankt alle bedrijven en instellingen in de gemeente Hellendoorn en omgeving, die het voor ons mogelijk maken deze gemeentegids kosteloos uit te brengen.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...