Geen contributie voor leden IJsclub Ter Heijne

Het bestuur van IJsclub Ter Heijne heeft besloten dit jaar geen contributie te gaan innen bij de leden en donateurs. Reden is de corona-pandemie die de hele maatschappij raakt. Mocht Koning Winter zijn intrede doen en er geschaatst kan worden, dan nog is het onzeker of de ijsbaan open mag.

“Wij zijn erg blij met onze trouwe leden en donateurs. ieder jaar en hopelijk nog vele jaren betalen ze contributie, zonder de garantie op ijspret. Nu we ook nog te maken hebben met de Corona-crisis en de daarbij behorende maatregelen, is er dit schaatsseizoen nog meer onzekerheid of er wel volledig gebruik gemaakt kan worden van het lidmaatschap”, vertelt Jan Meijerman namens het bestuur.

“We willen onze leden niet in de kou laten staan. Daarom hebben we besloten om dit winterseizoen geen automatische incasso te laten plaatsvinden.”

De IJsclub heeft ook nagedacht over een alternatief mocht er toch geschaatst kunnen worden. Bezoekers kunnen dan een (dag)kaartje aan de kassa kopen. Maar de ijsclub biedt dan ook het lidmaatschap aan waarbij je het contributiebedrag alsnog betaalt. En waardoor je gebruik kan maken van de mooie voordelen van het lidmaatschap. “Op deze manier proberen we onze waardering naar onze leden en donateurs te tonen en denken we een passende tegemoetkoming te hebben gevonden in deze bijzondere tijd.” Meer weten over de IJsclub Ter Heijne? Bezoek dan de Facebookpagina. Ijsbaan Heino Facebook

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...