Verbijstering en verbazing gistermiddag bij Tivoli, het horecagedeelte naast het Raalter motormuseum. Politie en een ambtenaar van de gemeente Raalte kwamen langs met de boodschap dat de tent in de tuin van Tivoli onmiddellijk moest worden afgebroken. Anders werd er een dwangsom opgelegd.

Feest 5-jarig bestaan Tivoli wreed verstoord

Eigenaar Max Middelbosch kan het bijna niet geloven. Het feest ter ere van het 5-jarig bestaan (volgende week woensdag) staat ineens op losse schroeven. Cuby + Blizzards zou komen spelen om het lustrum muzikaal op te luisteren. Honderden toegangskaarten zijn inmiddels verkocht. Max Middelbosch noemt de actie van de gemeente ‘onbegrijpelijk’.

Middelbosch: ,,Vanwege het verleden – de Tivoli-soap – zijn we nog naar de gemeente gestapt om voor de tent toestemming te krijgen. Je wilt alles netjes regelen. Ons is mondeling toegezegd dat de tent geen probleem was. En nu staat de politie op de stoep met een dwangbevel uit naam van de burgemeester.”
Middelbosch vermoedt dat er meer aan de hand is. In de ‘Tivoli-soap’ lag de ondernemer in het verleden nadrukkelijk in de clinch met andere horeca-ondernemers in Raalte. Een strijd op het scherpst van de snede en waarin de gemeente Raalte nadrukkelijk was betrokken.

Over Salland TV

x

Check Also

Mantelzorgende kinderen worden verwend met extra Sinterklaascadeau

Zorgen voor een broertje of zusje met een aandoening kost veel tijd ...