Evenmens op zoek naar vrijwillige netwerkcoaches in de gemeente Olst-Wijhe

Wanneer iemand weinig contacten heeft, kan er een ‘sociaal isolement’ ontstaan. Niet iedereen die in een sociaal isolement leeft, kan of wil dit doorbreken. Als gevoelens van (langdurige) eenzaamheid een rol spelen, is daar vaak wel behoefte aan. De netwerkcoach van Evenmens kan hierbij helpen. Lijkt het je leuk om als vrijwillige netwerkcoach aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan voor een training.

Als vrijwillige netwerkcoach help je iemand gerichte acties te ondernemen om zijn of haar sociale netwerk sterker te maken. Hij of zij is hiertoe zelf niet in staat, maar wil dit wel graag. Als coach help je daarbij. Het mooie is dat bij netwerkversterking mensen hun eigen kracht hervinden omdat je uit gaat van wat er kan en wat er al is. Als coach maak je geen onderdeel uit van het netwerk, je loopt alleen een tijdje mee. Door iemand te stimuleren en aan te blijven moedigen stappen te zetten, help je mensen bij het aangaan van nieuwe contacten of het onderhouden van bestaande contacten.

Ben je enthousiast? Dan komen wij graag in contact met jou!

Na een kennismakingsgesprek word je ingedeeld bij de training. Op 10 en 24 maart vindt de eerstvolgende training plaats. Meer informatie en aanmelden bij Jacqueline Broekhof, tel. (0548) 63 88 30 of email: jbroekhof.

Aanmelden kan tot 1 maart 2020.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...