Eigenaren Meadow woedend: Donatiebox voor Beat Batten gestolen

Woedend zijn ze. De eigenaren van Meadow aan het Deventer stadsstrand. Gisterochtend is de donatiebox voor Beat Batten meegenomen van de bar door en onbekende vrouw. De dader staat op meerdere camera’s en wordt opgeroepen zich te melden.

Volgens de eigenaren van het horecapunt op het stadsstrand heeft de vrouw meerdere kansen gehad om zich te bedenken. De vrouw zou doelgericht in actie zijn gekomen. De eigenaren vermoeden dan ook dat de dader de donatiebox al bij een eerder bezoek aan Meadow in het vizier heeft gekregen.

Vastberaden was je, geen enkele schaamte, ervaren gleed de donatiebox in je lege tas.

Koos Janssen, eigenaar Meadow

Koos Janssen en zijn vrouw Evelien roepen de dader op om zich te melden bij Meadow: “We geven je de kans om met een nieuwe missie naar Meadow te komen. Voor een gesprek met mij en Evelien over het leven. Hoe het is om als vader en moeder in te zetten voor een behandeling en medicijn voor je doodzieke dochter.” Volgens de eigenaren mag de dader desnoods het geld houden, zolang de donatiebox maar terugkomt: “Je mag het geld houden, we zullen het potje zelf wel aanvullen, maar zorg dat je de lege donatiebox zelf weer meeneemt, zodat wij als trotse ouders van Pleun opnieuw geld kunnen inzamelen om haar een zo fijn en waardig mogelijk te leven kunnen geven. “

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Vind een weg langs 180 optredens verspreid over 60 tuinen in Deventer: het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

Zondag 30 juni veranderen 60 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren ...