Een variërend programma in het HOFtheater

Volgende week staat het HOFtheater in Raalte vol gepland met gave shows en leuke acts. Van de grappige cabaretier Nabil, tot muziek uit de jaren 50 en 60 door ‘The Bentleys’. Het brede programma biedt voorstellingen voor ieder wat wils.

Woensdag 17 januari om 20.00 uur 60 minuten met … Firestone
In onze tour ’60 minuten met …’ zetten we bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. Gastheer Willem Verdaasdonk vraagt deze avond de 6 mannen van Firestone het hemd van het lijf. Willem gaat met de bandleden terug in de tijd.

Donderdag 18 januari om 20.15 uur Simon & Garfunkel
Old Friends (uitverkocht)

Vrijdag 19 januari om 20.15 uur Nabil
Nee, precies daarom (tryout) De jury van het Leids Cabaretfestival roemde in 2015 Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater. Hij speelt zijn try-out van zijn nieuwste voorstelling in het HOFtheater.

Zaterdag 20 januari om 20.15 uur The Bentleys
Echoes of the 50’s & 60’s The Bentleys zochten en vonden Echoes of the 50’s & 60’s. Samen met The Bendellas zetten zij een feel good-show neer met swingende muziek, dans, samenzang, diva’s in glitterjurken, kleurrijke projecties van videokunstenaar Eboman en mooie verhalen met die vertrouwde 50’s & 60’s-sfeer. Met muziek van onder andere: Elvis Presley, Carole King, The Beatles, T. Rex, Etta James, Fleetwood Mac e.v.a.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...