Eastern Athletics speelt oefenwedstrijd in Deventer op weg naar EK jeugdhonkbal

Foto: Esther Hoonakker. Honkbalteam Eastern Athletics werd tweede pinksterdag Nederlands kampioen in de Little League Intermediate competitie (11—13 jaar) in Almere. Begin juli volgt het EK in Praag. De winnaars van het EK verdienen een ticket naar de World Series in Amerika! Om zich hier goed op voor te bereiden, speelt het Eastern Athletics team op 24 juni een oefenwedstrijd tegen het aspiranten 1-team van de UVV. De wedstrijd vindt plaats op het terrein van HSV The Eagles, de thuisbasis van twee spelers van het Eastern Athletics team. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met een gezellige sfeer. Een mooie kans op dit topteam te zien spelen voordat ze naar het EK gaan.

Aansluitend worden verschillende honkbalactiviteiten georganiseerd. Bovendien zijn er allerlei lekkernijen te koop en is er na afloop een barbecue. De opbrengst gaat naar de sponsoractie die de Eastern Athletics gestart zijn om hun reis en verblijf naar het EK te kunnen bekostigen. Naast crowdfunding via Talentboek.nl, organiseren ze allerlei acties om een bedrag van bijna 5000 euro bij elkaar te halen.
De toegang is gratis. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de barbecue. Opgave vooraf. Voor meer info zie www.facebook.com/littleleagueregiooost.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...