Duurzaam Bouwloket; het nieuwe energieloket van de gemeente Raalte

Duurzaam Bouwloket is het nieuwe energieloket van de gemeente Raalte. Woningeigenaren kunnen er terecht met al hun vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en subsidie- en financieringsregelingen. Het energieloket biedt gratis, professioneel en onafhankelijk advies. U vindt alle informatie op www.duurzaambouwloket.nl/raalte.

Wethouder Frank Niens: “Veel mensen willen verduurzamen, maar waar te beginnen? Wat is de beste optie voor uw woning? Het energieloket kan daarbij helpen. De onafhankelijke adviseurs voorzien u graag van onafhankelijk en gratis advies op maat. Ze werken daarbij volgens de ‘altijd-goed-aanpak’: een aanpak die past bij uw huis en uw situatie.”

Onafhankelijk en gratis advies
Op de website van het energieloket vindt u alle informatie over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen. Ook vindt u er ervaringsverhalen, lokaal nieuws en een agenda met duurzame activiteiten. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om een gratis energiescan of een gratis adviesgesprek aan te vragen bij de lokale energievakmannen. Dit kan via www.duurzaambouwloket.nl/energiescan.

Over Duurzaam Bouwloket
Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijke partij die voor meer dan honderd gemeenten het energieloket verzorgt. Heeft u een vraag of wilt u advies? Dan kunt u bellen naar 072 – 743 39 56 of mailen naar info@duurzaambouwloket.nl. De digitale helpdesk met onafhankelijke adviseurs is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar.

Duurzaam Bouwloket vervangt het vorige energieloket ‘Energieloket Salland’. De lokale expertise blijft behouden. De lokale energievakmannen die actief waren voor Energieloket Salland, zijn nu actief voor Duurzaam Bouwloket.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...