Donderdag Circus kermis avond op de Deventer Zomerkermis. Vrijdagavond traditionele vuurwerkshow.

Kermis circus avond met als thema circus
Donderdag 7 juni is er een circus kermis avond met als thema Circus Kermis avond. Er is cicrus parade en the swinging clowns dixieband. De optocht start om 19 uur op de Brink zal zijn weg vervolgen naar het Grote Kerkhof en de Nieuwe Markt. Na de optocht zijn de straatartiesten op verschillende plekken op het kermis terrein te vinden voor een show. De hele optocht wordt tevens begeleid door een aantal jonge danseressen van de Deventerse dansgarde de Miracle Dancers.

Vuurwerkshow
Vrijdag 8 juni rond de klok van 23 uur is er weer een spectaculaire vuurwerkshow. Dutch Firework Professional heeft een mooie show samengesteld waarvan de bezoekers van af de Welle kunnen genieten. De vuurwerkshow wordt de bezoekers aangeboden door de kermisexploitanten en de gemeente Deventer.

De Zomerkermis Deventer duurt nog tot en met zondag 10 juni.
Met ongeveer 70 attracties biedt de Deventer Zomerkermis veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden
De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13 uur tot 24 uur. Op vrijdag en zaterdag van 13 uur tot 1 uur.

Website
Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. En houdt de leuke Facebook acties in de gaten. Voor meer informatie kijk op https://www.facebook.com/kermis.deventer en/of www.kermisdeventer.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...