Deventer Sportverkiezing 2018

De Deventer Sportverkiezing komt met een rap tempo dichterbij. Op vrijdag 2 februari 2018 is het weer tijd voor hét Deventer sportevenement van het jaar. Het belooft een show te gaan worden vol muzikaal entertainment en een spetterend dansoptreden.

Muziek
De Blue Note Rollers onder leiding van Jeroen Sweers verzorgen de gehele avond de muziek. Jeroen Sweers staat in Nederland vooral bekend als Boogie-woogiepianist. De sfeer die hij neerzet is vergelijkbaar met een gezellig uit de hand gelopen samenzijn in een saloon ergens in Amerika.

Dans
XoXo Dance Company laat tijdens de show twee knallende dance acts zien. XoXo DC is een ambitieuze, urban dansschool opgericht door Xoë Sorée. Samen met haar teams heeft ze al vele successen behaald en dansen haar leerlingen op zeer hoog niveau.

Gratis aanmelden
De Deventer Sportverkiezing start om 19.30 uur in de Deventer Schouwburg. NOS-commentator Maarten Tip presenteert de avond en maakt bekend wie onder andere de Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent van het jaar zal worden. Ook vindt er een grote, nog niet nader te benoemen onthulling plaats. Mis dit niet! Bestel uw gratis ticket op www.deventersportverkiezing.nl.

Deventer Sportcongres
Dit jaar bestaat De Scheg en Sportbedrijf Deventer 25 jaar. En dat moet gevierd worden! De Deventer Sportverkiezing maakt dit jaar uit van een groter evenement: het Deventer Sportcongres. . Ex-topsporters Erben Wennemars en Pieter van den Hoogenband zijn hierbij aanwezig en verzorgen prikkelende bijeenkomsten van breedtesport tot topsport.

Kijk voor meer informatie over de Deventer Sportverkiezing op www.deventersportverkiezing.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...