Deventer Paaskermis van start op Goede Vrijdag

Opening met Tim Douwsma,  goedkoop kermis vieren en een puzzeltocht met mooie prijzen op de Deventer Paaskermis Op Goede Vrijdag 25 maart gaat de Deventer Paaskermis weer van start. Vanaf 14 uur is het goedkoop kermis vieren tijdens de eurodag. Veel attracties draaien voor 1 euro en de spelletjes en eetzaken doen een leuke aanbieding.

Om 19.00 uur wordt de kermis officieel geopend door niemand minder dan de populaire zanger, presentator, acteur en musicalster Tim Douwsma. Tim wordt hierbij ondersteund door de bekende Deventernaar de heer Tonny Leerink.

Naast het goedkoop kermis vieren en een spetterende opening gaat tevens de Puzzeltocht van start. Voor het eerst wordt er tijdens de Paaskermis een echte puzzeltocht georganiseerd! Vanaf vrijdag 25 maart tot en met woensdag 30 maart hangt  er in de kassa van elke attractie een letter. Deze letters samen vormen een zin. Raad jij de zin kun je waanzinnig leuke prijzen winnen. De 1e prijs is een nieuwe kinderfiets uit te zoeken bij Bos tweewielers, de 2e prijs is een leuk spellen pakket aangeboden door Koning Willem, de 3e,  4e en 5e zijn bioscoopkaarten. Heb jij de oplossing van de puzzeltocht gevonden kun je deze uiterlijk woensdag voor 14.30 uur inleveren bij de oliebollenkraam of mailen naar kermis@deventer.nl. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de kindermiddag op 30 maart om 16 uur in de tent op het kermisterrein.

OpeningstijdenDe kermis is iedere dag (behalve dinsdag) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur.  Op 2e Paasdag is de kermis van 12.00 uur tot 23.00 uur geopend. Op vrijdag,  zaterdag en 1e Paasdag is de kermis van 14. 00 uur tot 24.00 uur geopend. Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. TIP: Gebruik de kortingsbonnen voor extra voordeel bij de attracties! (*Op Eurodag zijn niet alle bonnen geldig).

Website: Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. Voor meer informatie kijk op www.paaskermisdeventer.nl De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...