Op dinsdagavond 1 februari zal in de uitzending van Opsporing Verzocht aandacht gevraagd worden voor de gewapende overval op de Albert Heijn aan het Karel de Groteplein op dinsdagavond 28 december.


Deventer – Overval in Opsporing Verzocht

In de uitzending worden bewakingsbeelden van de daders getoond en wordt een reconstructie van de overval, die slechts een halve minuut duurde, weergegeven. Die bewuste avond stormen rond vijf over zeven drie onbekende (jonge)mannen de Albert Heijn binnen en maken onder bedreiging van vuurwapens een geldbedrag buit.

De daders rennen na de overval weg in de richting van de Karel de Grotelaan. Hierbij wordt een van de mannen bijna aangereden door een passerende personenauto. De politie hoopt door de reconstructie en het tonen van de bewakingsbeelden informatie van de kijkers te krijgen.

Mogelijk dat mensen de overvallers herkennen aan de kleding en de signalementen. Ook hoopt de politie dat nog meer getuigen die de bewuste avond in de supermarkt waren of mensen die meer weten over deze overval zich zullen melden. De uitzending begint om 21.50 uur op Nederland 1 en zal de volgende ochtend om 11.15 uur worden herhaald op Nederland 2.


Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...