Cultureel Café Heino presenteert: Ries Wink en Arjan Eek

Is de mooiste kunst niet die waarin alle grenzen vervagen en woord en klank tot een geheel worden? Wie verlangt naar een artistieke voorstelling vol taal en muziek, is op 5 december van harte welkom bij de Bibliotheek in Heino. Schrijver /dichter Ries Wink en klarinettist Arjan Eek geven een gevarieerde voorstelling.

Ries Wink

Ries Wink is o.a. oud-corrector taal/stijl/grammatica, grafisch ontwerper en funerair spreker. Hij publiceerde 6 gedichtenbundels en een boek: Frits en Co ‘betrekkelijk’ korte verhalen als zijnde ‘ongelogen fantasieën’. Hij brengt een selectie uit gedichten, spreuken en korte verhalen. Nooit te lang, nooit te ingewikkeld en nooit hoogdravend. Vaak doorspekt met humor: een lach en een traan.

Arjan Eek

Klarinettist Arjan Eek neemt je met liefde en plezier mee in zijn passie voor dit houten blaasinstrument. Overal kom je de klarinet tegen: in harmonie- en symfonieorkesten en ook in volksmuziekgroepen en jazzbandjes. ‘Ach, wenn wir nur Clarinetti hätten’, verzuchtte de beroemde klassieke componist Wolfgang Amadeus Mozart meer dan twee eeuwen geleden. En Arjan Eek is het daar roerend mee eens. Hij speelt op zes verschillende klarinetten: van de kleine Es-klarinet (48 cm.) tot de grote Basklarinet (drie keer zo groot).

Datum en tijd

Dinsdagmiddag 5 december in de Bibliotheek in Heino. Inloop vanaf 14.15 uur, start om 14.30 uur.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...