Concerten Popkoor SVP regio Heino groot succes!

Ruim 450 mensen genoten afgelopen zondag van Popkoor SVP in het Hoftheater. Het koor blikte in 2 concerten ‘Even terugkijken SVP’ terug op de afgelopen 15 jaar met prachtige foto’s, verhalen en liedjes.

Popkoor Salland Vocal Pop is dus ruim 15 jaar geleden opgericht en telt op dit moment ruim 40 leden uit Heino. De leden komen uit Heino en omliggende plaatsen, zoals Raalte, Lemelerveld en Dalfsen. Het koor staat sinds een paar jaar onder leiding van de enthousiaste Barbara Lok.

Het publiek kreeg een verrassend gevarieerd programma voorgeschoteld met medewerking van pianist Mark Hidding, het blazersorkest van Ons Genoegen en het kinderkoor Discover. Het koor was verder enorm vereerd dat de bekende Nederlandse drummer Marijn van den Berg (oa van programma Beste Zangers) op de drumkruk plaats wilde nemen.

Het publiek zat van het begin tot het einde geboeid te luisteren of zong en danste uitbundig mee. Zo waren er ingetogen nummers zoals Door de Wind en Soldier On. Ontroerd luisterde het publiek naar het lied Herinneringen, gezongen en geschreven door dirigente Barbara Lok. Een prachtig lied over haar vader die aan dementie leed. Ook trad een koor van oud-leden op onder leiding van oud-dirigente Juliette Dumoré.

Bij de nummers Africa en Circle of Life kwam alles bij elkaar: het koor, de blazers, de drummer en de djembe groep onder leiding van Joop Gooij. Het koor sloot samen met het enthousiaste publiek en alle deelnemers de concerten ‘Even terugkijken SVP’ af met het nummer I got the music in me. Iedereen heeft genoten!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...