COC Regenboog-Pubquiz

Op zondag 19 maart organiseert COC Deventer e.o. een speciale Regenboog-Pubquiz bij Café Het Glas In Lood aan de Nieuwe Markt 4 in Deventer. Deze kleurrijke vragenmiddag is gebaseerd op de kleuren van de nieuwe Regenboogvlag. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is gewenstvanwege de beperkte plaatsen (maximaal 40 deelnemers). Aanmelden is mogelijk via de website van COC Deventer e.o. De pubquiz start om 15.00 uur en de inloop is vanaf 14.00 uur. 

Kom op tijd zodat we tijd hebben om de teams te vormen bij binnenkomst. De Regenboog-Pubquiz duurt tot ± 17.00 uur en in de tussentijd is er voldoende gelegenheid om een drankje te nemen bij de bar. Na afloop kan men gezellig naborrelen en ook is er de mogelijkheid om iets te eten te bestellen.

Via de website van COC Deventer e.o. is meer informatie te vinden over de eigen COC activiteiten, maar ook andere  LHBTIQ+ berichten in de regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

COC Deventer e.o. is de belangenvereniging voor LHBTI+personen in de regio Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Meer informatie over deze en andere activiteiten van COC Deventer e.o. is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Geen treinen tussen Apeldoorn en Amersfoort

Er rijden deze maandag geen treinen op het traject tussen Apeldoorn en ...