Boodschappen via Beter met je buren

Via Beter met je buren leren mensen nieuwe ‘buren’ kennen. Dat is handig, helemaal in deze tijd van corona. Zo zaten Joke en Juul Hupkes met de handen in hun haar. De dokter had afgeraden om zelf boodschappen te gaan doen, maar hoe kwamen ze dan aan boodschappen? Joke vertelt ‘Mijn man had een artikel gezien van Beter met je buren in de krant. Dus heeft hij daar naartoe gebeld en twee dagen later horen we dat iemand ons wel wil helpen. Daar keken we wel van op, dat er al zo snel een oplossing was. Het klikte meteen met Lisa, die nu voor ons de boodschappen doet. Superfijn en ook gezellig, want we praten ook nog even. Wel op afstand natuurlijk.

Ik vertel nu aan iedereen dat het goed werkt. Bovendien leer je zo nieuwe ‘buren’ kennen.’ ’Lisa Hartman geeft aan ‘Ik zat door corona opeens thuis en merkte dat de dagen steeds langer werden. Ik voelde me nutteloos. Toen ik op tv zag dat je je kon opgeven bij Beter met je buren om iets voor anderen te doen heb ik dat gedaan. En de volgende dag kreeg ik al bericht. Ik woon op 5 minuten afstand van Joke en Juul en vind het heel fijn dat ik kan helpen. Zo voel ik mij ook nuttig én het is gezellig. Ik leer zo weer nieuwe mensen kennen en het is dichtbij. Ik ben er blij mee.’

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...