Bökkers doet het met Bobbi Eden

Bobbi Eden in nieuwe clip Bökkers: Voor de clip bij nieuwe single ‘Jezus’ heeft de band Bökkers niemand minder dan Bobbi Eden weten te strikken. Het nummer ‘Jezus’ beschrijft hoe een jongeman zijn vriendin verliest aan een nieuwe liefde. Bobbi zal de rol van vriendin op haar nemen.

De Sallandse rockband Bökkers gooide afgelopen jaren hoge ogen met succesvolle optredens op Dauwpop, Festyland, de Zwarte Cross, het Slotconcert van Rowwen Hèze, bij Giel op 3FM, in de gevangenis in Veenhuizen en in een propvol Paradiso. De band heeft in oktober ook voor het eerst haar eigen festival georganiseerd: Koele Koele. Met ruim 1200 bezoekers beleefde deze een zeer geslaagde eerste editie.

En dat allemaal door gewoon een knaller van een nieuwe plaat af te leveren, die als soundtrack voor dampende feestjes dient. Helemaal omdat niets zo therapeutisch werkt tegen roerige tijden als: tien bier, een bezweet lijf en een paar mooie dearns in het vizier. Humme heet de plaat en dat is Nedersaksisch voor ‘pas op, ik kom eraan!’. Hendrik Jan Bökkers kent Bobbi nog van vroeger en vond haar zeer geschikt voor de hoofdrol. Door de medewerking van Bobbi Eden heeft de clip een fraai eindresultaat gekregen. Niet alleen voor de oren, maar dus ook voor de ogen…

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...