BoerBurgerBeweging opent procedure lijsttrekkerschap

CAROLINE VAN DER PLAS KANDIDAAT-LIJSTTREKKER BBB

BATHMEN – BoerBurgerBeweging (BBB) stelt de procedure voor lijsttrekker open voor alle BBB-leden. Leden kunnen zich tot en met 22 september a.s. via de BBB-website kandideren als lijsttrekker https://boerburgerbeweging.nl/boerburgerbeweging/bbb-kandidaat-lijsttrekker).

Op 17 oktober 2020, tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt de definitieve lijsttrekker bekendgemaakt. Voorzitter Caroline van der Plas heeft zich tijdens de BBB-Vrijwilligersdag zaterdag 5 september jl. als eerste officieel kandidaat gesteld voor het lijsttrekkerschap.

Bij varkenshouderij Piggy’s Palace in Bathmen werd zaterdag de eerste BBB-vrijwilligersbijeenkomst gehouden van. Het innovatieve varkensbedrijf van Erik en Paula Stegink vormde een perfect decor voor vernieuwing in de politiek. BBB is dé beweging die de bewoners van het platteland een stem geeft. Een stem die 17 maart a.s. uitgebracht kan worden op BBB tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

‘De BBB-campagne komt op stoom en BBB ligt goed op koers op weg naar Den Haag. Op 17 maart 2021 maken we van het Binnenhof het BoerBurgerBinnenhof’, is Caroline van der Plas overtuigd. ‘Inmiddels prijken 12 sterke namen op de BBB-kieslijst, van wie er 9 burgers zijn en 3 boeren. Deze lijst wordt de komende tijd nog verder uitgebreid. Gesprekken met nieuwe kandidaten zijn gaande.’ BBB streeft naar minimaal één kandidaat in ieder kiesdistrict.

Algemene ledenvergadering

Het voorlopige verkiezingsprogramma wordt aan de hand van feedback uit het veld en van onze leden verder aangescherpt. Op de ALV, wordt het verkiezingsprogramma vastgesteld. Dan zal ook de kieslijst qua volgorde van kandidaten definitief worden gemaakt.

BBB-campagnemateriaal

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst in Bathmen werd gretig gebruik gemaakt van het BBB-campagnemateriaal dat o.a. bestaat uit BoerBurgerBoeken, spandoeken, jassen, T-shirts, stickers en posters. Campagnemateriaal is via de BBB-website te bestellen. ‘Binnenkort kan niemand in Nederland meer om BBB heen en zijn we prominent zichtbaar op het platteland én in de steden,’ aldus een enthousiaste Van der Plas.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...