Bibliotheek Salland houdt voorleesuurtje bij woonzorglocatie

Voorlezen is plezier voor jong en oud. Daarom brengt Bibliotheek Salland in de voorjaarsvakantie kinderen en ouderen bij elkaar op woonzorglocatie De Hartkamp in Raalte. Kinderen van 4 – 6 jaar zijn op dinsdag 28 februari vanaf 10.30 uur welkom om samen met de bewoners van De Hartkamp boekjes te lezen, liedjes te zingen en spelletjes te doen. Locatie: De Hartkamp, Jan van Arkelstraat 15, Raalte.

Meedoen: Aan deze activiteit meedoen is gratis. Wel is het nodig om kinderen aan te melden. Dit kan via www.bibliotheeksalland.nl/hartkamp.

Voorlezen: Voorlezen is fijn en gezellig, en bovendien heel belangrijk! Het is erg goed voor de taalontwikkeling. Lees kinderen voor en ze lezen later beter, en met meer plezier. Daardoor begrijpen ze teksten beter, en hebben ze meer succes op school. In de vestigingen van de Bibliotheek Salland wordt elke week voorgelezen. Dagen en tijden: dinsdag en vrijdag 9.30 uur in Raalte, woensdag 10.00 uur in Olst en elke eerste woensdag van de maand om 10.00 uur in Ommen. Tot slot: lid worden van de Bibliotheek is voor kinderen tot 18 jaar helemaal gratis.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...