Bewegen en zwemmen in Tijenraan op stakingsdag onderwijs

Woensdag 6 november is er weer een landelijke stakingsdag binnen het onderwijs. Ook een aantal scholen in de gemeente Raalte is die dag (deels) gesloten. Voor de kinderen die komende woensdag geen les hebben, organiseren Sportbedrijf Raalte en Sport BSO inOranje een beweeg- en zwemprogramma in sportcentrum Tijenraan.

Beweegprogramma in de sporthal

Het beweegprogramma bestaat uit een uur bewegen en spelen in de sporthal van Tijenraan. Tussen 10.15-11.15 uur kunnen de leerlingen van groep 3 en 4 meedoen aan de leuke activiteiten, van 11.15-12.15 uur zijn de leerlingen van groep 5 en 6 welkom en de leerlingen van groep 7 en 8 kunnen van 12.15-13.15 uur in beweging komen.

Aansluitend zwemmen in zwembad Tijenraan

Aansluitend aan het beweegprogramma kunnen de leerlingen zwemmen in Zwembad Tijenraan. Het zwembad is woensdag 6 november extra vroeg geopend. Vanaf 11.30 uur is één van de baden geopend en kan er gebruik gemaakt worden van de glijbaan. Vanaf 14.00 uur zijn alle baden geopend. Het zwembad sluit die dag om 17.00 uur.

Opgave en kosten

Opgeven voor de activiteiten is niet nodig. Het beweegprogramma in de sporthal is gratis toegankelijk en voor toegang tot het zwembad geldt het reguliere tarief van € 4,10. Deelname aan alleen het beweegprogramma of de zwemactiviteiten is natuurlijk ook mogelijk.

Meer informatie

Alle leerlingen ontvangen komende maandag een brief met meer informatie via de scholen. Die brief en meer informatie is ook te lezen op de website van Sportbedrijf Raalte: www.sportbedrijfraalte.nl.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...