Bergkerkconcert door Bas de Vroome en Marijke Schaap.

Het tiende concert in de serie Bergkerkconcerten op 26 november a.s. om 20.00 uur in de Bergkerk te Deventer zal worden verzorgd door Bas de Vroome, orgel en Marijke Schaap, viool. Het concert is zowel live bij te wonen in de Bergkerk als online te volgen via een livestream.

Bas de Vroome (1962) is hoofdorganist van de Oude en Nieuwe Kerk te Delft, waar hij 4 fraaie historische orgels bespeelt, en is verder actief als beiaardier in Vlaardingen, Rijnsburg, Naaldwijk, Wateringen, de Lier en Spijkenisse en als hoofdvakdocent orgel aan het Rotterdams Conservatorium. De Nederlandse violiste/altvioliste Marijke Schaap (1989) is een veelzijdig musicus, haar repertoire bestrijkt twee instrumenten en reikt van barok tot modern. Marijke speelt in orkesten als het European Union Chamber Orchetra, het DoelenEnsemble, de Deutsche Kammerakademie Neuss am Rhein en de Laurenscantorij Rotterdam, en is sinds 2008 concertmeester bij vele ensembles – waaronder het DUDOK Ensemble Hilversum en het ABG Kamerorkest – en aanvoerder altviool.

Dit concert is live bij te wonen door publiek. Als u erbij wilt zijn kunt u plaatsen reserveren via bergkerk@eventsdeventer.nl. Kaartjes kosten € 10 per persoon (jongeren en CJP-houders betalen € 5 ). Het concert zal ook via livestream te bekijken zijn op vrijdagavond 26 november vanaf 20.00 uur op www.bergkerkconcerten.nl. De livestream is gratis te bekijken maar als u ons financieel wilt steunen wordt dat uiteraard zeer op prijs gesteld.

Voor meer informatie zie www.bergkerkconcerten.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...