Benefietavond Zalencentrum De Horst Deventer

Tijdens de jaarlijkse benefietavond in het zalencentrum De Horst aan de Kerkstraat is afgelopen vrijdag 6 februari het fantastische bedrag van ruim 1800 euro opgehaald voor de Deventer Jeugd Musical. Naast twee oud spelers, inmiddels zelf theaterprofessionals, Marleen van Dijk en Danny Westerweel was wethouder Liesbeth Grijsen erelid van de vakjury. Een groot aantal optredens van de kinderen werd door dit drietal kritisch bekeken en van commentaar voorzien. De avond werd op geanimeerde wijze door Michiel Zwiers begeleid.

De bezoeker kon met gekochte knikkers voor de publieksprijs stemmen op de acts van de optredende kinderen. De winnende act mag een fotoshoot maken. De publieksprijs, een wisselbeker, ging dit jaar naar Sonny en Piet Mars (zie foto). Zij hadden met een originele rap het publiek overtuigd met een zeer geanimeerd optreden.

Er konden lootjes worden gekocht voor de loterij. Daarnaast was er een veiling met een grote diversiteit aan producten en diensten van veel enthousiaste ondernemers uit Deventer en omstreken. Mede hierdoor is de avond een daverend succes geworden. De (maatschappelijke) betrokkenheid bleek enorm en heeft de verwachtingen weer overtroffen. Zo kan naast de noodzakelijke investeringen ook de contributie beperkt blijven en blijft de drempel voor minder gefortuneerde gezinnen laag.

De repetities voor de voorstelling van ‘7Tales’ in juni zijn in volle gang. De aangename break van deze geslaagde benefietavond heeft het enthousiasme weer verder gescherpt en vanaf nu zijn de theaterneuzen weer gericht op de voorstellingen in de schouwburg van Deventer en Raalte in juni.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...