Razende motoren, gierende banden, doffe klappen en zwarte rookpluimen…. Autorodeo is en blijft een spannend schouwspel.


Autorodeo Luttenberg zondag 12 mei

Dit jaar wordt de Auto Rodeo in Luttenberg gehouden op zondag 12 mei. In een arena van 50 bij 50 meter, omgeven door een diepe greppel, een zand­wal en hekken nemen de felgekleurde botsauto`s het tegen elkaar op. Het doel is de andere deelnemers uit te schakelen door er zoveel en zo hard mogelijk op te knallen. Telkens gaan de 3 overblijvers over naar de volgende ronde. De afvallers kunnen zich via de herkansingsmanche alsnog plaatsen voor de volgende ronde.

Er wordt gestreden in een lichte, zware en superklasse om uiteinde­lijk een plaats in de finales te bemachtigen. Hoogte­punt van de middag is de GROTE AFVALRACE, waarbij alle “opgelapte” wrakken die nog kunnen rijden tegelijk in de arena komen, tot er uiteindelijk één overblijft die nog rijdt en als winnaar wordt uitgeroepen.

Het wordt weer een fantastische middag vol spektakel en sensatie. Er is een gezellige consumptietent, toiletvoorziening, een zittribune (opbrengst voor ponyclub de Heuvelruitertjes) en……. een oorverdovend geronk, gebrul en rook van auto’s. De rodeo wordt gehouden in het weiland tegenover de afslag Butze­laarstraat/ Bergweg. Aanvang is om 12.30 uur en het duurt tot ca. 17.30 uur. Vanwege gedeeltelijke wegafsluiting is de parkeerplaats bereikbaar vanaf Hellendoornse en Haarler richting.

 

KOMT ALLEN!!!! Op zondag 12 mei 2013.

Organisatie Autorodeo Luttenberg

www.autorodeoluttenberg.nl

info@autorodeoluttenberg.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...