“Attentie attentie, verzoek om hoofdgaskraan te sluiten”, Wesepe tijdelijk zonder gas

Dit galmde rond 17:30 uur door de straten van Wesepe. Enexis reed er rond met een omroepwagen om alle inwoners van Wesepe er op te attenderen dat er een storing was. Iedereen werd aansluitend verzocht de hoofdgaskraan te sluiten.

Aan het einde van maandagmiddag reed er een omroepwagen door de straten van het kleine dorpje Wesepe. Door een energiestoring werden alle inwoners gemaand hun hoofdgaskraan te sluiten. Dit zodat Enexis ongestoord kon werken aan een oplossing.

Storing
Deze storing werd gemeld rond 14:30 uur bij Enexis die onmiddellijk op zoek ging naar de oorzaak van de spontane storing in hun netwerk. Niet veel inwoners van Wesepe hadden de storing nog ontdekt, dit vanwege het enorm lage gasverbruik op deze warme nazomerdag in Salland.

Ouderwets
Rond etenstijd werd de melding ‘ouderwets’ gedaan, door de straten van Wesepe reed een Enexis bus welke opriep tot het sluiten van de hoofdgaskraan in de huizen. De netbeheerder werkt hard aan een oplossing welke minder dan 1000 huishoudens treft. Enexis denkt rond 20:00 uur vanavond de storing verholpen te hebben.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...