Aanmelden kandidaten Vrijwilligerspluim 2017 van start in gemeente Ommen

Ieder jaar reikt de gemeente Ommen de Vrijwilligerspluim uit. Dé prijs voor mensen die in het afgelopen jaar indruk hebben gemaakt met hun vrijwillige inzet voor de Ommer samenleving. Iedere inwoner van Ommen kan kandidaten aanmelden in de categorieën ‘groepen’ en ‘persoon’. De Vrijwilligerspluim is een blijk van waardering vanuit de gemeente Ommen voor de inzet van vrijwilligers in de gemeente met daarbij jaarlijks vele aanmeldingen.
Met vorig jaar pluimwinnaars Harry Woertink en Ommen Samen Sterk is de toon gezet voor een nieuwe schare vrijwilligers die in aanmerking kunnen komen voor deze bijzondere prijs.

Aanmelden: Alle inwoners van de gemeente Ommen kunnen een persoon én een groep aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2017. Belangrijk is dat deze persoon en groep wonen in de gemeente Ommen, al langere tijd vrijwillig actief zijn en onderscheidend zijn geweest in hun vrijwilligerswerk.
Aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2017 kan door het formulier op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl in te vullen. Aanmelden kan tot 11 november 2017.
Uitreiking: Wethouder Ko Scheele reikt de Vrijwilligerspluim 2017 uit op vrijdagavond 8 december in de Carrousel in Ommen. Iedereen is van harte welkom.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...