Een 55-jarige vrouw die zaterdagavond zwaar gewond is geraakt bij het ongeluk op de N332, de weg tussen Laren en de A1, is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

55-jarige vrouw uit Laren overleden na ernstig ongeval

Het ongeluk gebeurde omstreeks zeven uur. Vermoedelijk is de vrouw met haar auto op de linkerweghelft terechtgekomen, waar ze frontaal op een wagen botste, die van de andere kant kwam.

Daarna raakte de auto een tweede auto. Haar wagen vloog daarbij over de kop. Ze liep een gebroken been en inwendig letsel op. Enkele uren nadat ze naar het ziekenhuis in Enschede was gebracht, is ze daar overleden. Een 44- en 18-jarige man uit Rotterdam en een 28-jarige man uit Zoetermeer, inzittenden van de auto’s waar de Larense met haar wagen tegenaan was gebotst, zijn met vleeswonden naar het ziekenhuis in Almelo gebracht.

Vier ambulances en de brandweer waren zaterdagavond bij het ongeval aanwezig. Ook de traumahelikopter was aanwezig, maar hoefde niet te worden ingezet. Een gedeelte van de N332 was geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...