350 senioren bij langste eettafel in Raalte

Dinsdag 29 september schoven zo´n 350 senioren aan bij de Langste eettafel van alle locaties van Zorggroep Raalte. De Langste eettafel is een landelijk initiatief tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Inwoners van Raalte, Heeten en Lemelerveld werden uitgenodigd voor een gezellige broodmaaltijd.

De langste eettafel stond in het teken van elkaar op een leuke en ontspannen manier te ontmoeten. De gasten kregen te zien dat tijden veranderen en dat Zorggroep Raalte mee verandert. De Langste eettafel is één van de vele activiteiten die Zorggroep Raalte verzorgt onder de naam Mien Zin.

Tijdens de verschillende activiteiten stonden ontspanning, gezelligheid en vitaliteit centraal. Het draaide vooral om elkaar ontmoeten. Leeftijdsgenoten, oude klasgenoten en dorpsgenoten leren kennen. De Week tegen de Eenzaamheid klinkt zo zwaar. De Langste eettafel is, met een eigen bijdrage van de gasten, mede mogelijk gemaakt door de Parabool, Eierboer Velderman, De Groot Edelgebak, Huuskes, Marcel Hoonhorst, Huisman, Coop, Slagerij Maurits en PLUS Severijn.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...