30 minuten met Esther Groenenberg in het HOFtheater

Woensdag 20 januari vindt ’30 minuten met…’ plaats in het HOFtheater. Dit keer is zangeres, songwriter en muzikant Esther Groenenberg te gast. In 30 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk haar alles over haar werk en passie. Het interview is live te volgen via de livestream op de Facebookpagina van het HOFtheater.

In de tour ‘60 minuten met’ zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van het lijf over werk en passie. In deze bijzondere coronatijd komt het HOFtheater met een online versie: ‘ 30 minuten met ‘. Via een livestream vanaf de Facebookpagina van het HOFtheater kunnen volgers thuis op de bank het interview volgen en ook zelf vragen stellen Zangeres, songwriter en muzikant Esther Groenenberg is op woensdag 20 januari te gast. Na haar opleiding aan het conservatorium ArtEZ te Zwolle bracht zij drie albums uit, waarmee ze langs theaters door het land tourde. Ook is Esther bekend van de door haar opgerichte vrouwenband ‘The Bluebettes’. ‘De grootste ode aan een muzikale held, is te laten horen dat je door diegene bent geïnspireerd en daardoor eigen muziek maakt’ is een van haar uitspraken. Deze opmerking slaat onder andere op haar theaterodes, aan haar heldin Carole Kind en aan de vrouwelijke singer-songwriters uit de jaren zeventig, waarin ze ook haar eigen muziek verwerkte. 2020 staat in het teken van het maken van nieuwe liedjes voor de plaat die in 2021 zal verschijnen. En 2021 is een jaar met nog meer nieuwe plannen, want er staan drie tours op de planning: de reprise Back to the garden en een tour met eigen muziek. Ook speelt ze in Overijsselse theaters de voorstelling Held voor 1 dag, samen met Magda Nij Bijvank (bekend van Hanna van Hendrik) en Dirk Schreuders (bekend van Her Majesty en Bertolf).

30 minuten met Esther Groenenberg is op woensdag 20 januari, om 20:00 uur, gratis live te zien via de Facebookpagina van het HOFtheater: www.facebook.com/HOFtheaterRaalte.

HOFtheater Raalte – Performance Art Theatre – Raalte | Facebook – 2 Reviews – 4,278 Photos
HOFtheater Raalte, Raalte. 2,822 likes · 55 talking about this · 5,222 were here. Het HOFtheater is een middelgroot theater en is gevestigd in Raalte in de provincie Overijssel.
www.facebook.com

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...