Sallands Vrouwenkoor

Het Sallands Vrouwenkoor staat op zaterdag 7 september a.s. met een kraam op de gezellige DIEKMARKT in Wijhe. U kunt meedoen met het noten raden. Het koor hoopt dat u meespeelt om de kas weer te spekken! Ook zijn er mooie spullen te koop. Op woensdag 4 september houdt het Sallands Vrouwenkoor de jaarlijkse krentenbollenactie. De dames zullen de bekende krentenbollen, door bakker Jolink gebakken, huis aan huis verkopen. Door het kopen van krentenbollen kunt u het koor enorm steunen.

Tijdens het 40 jarig jubileumconcert op 31 maart werden de dames Annie Bosscher, Petra ten Dam, Gerry Hogeboom en Riek Schemmekes gehuldigd vanwege hun 40 jarig lidmaatschap van het koor. Op de foto ziet u de dames staan die vanaf de oprichting lid zijn van het koor.
Na de zomerstop start het Sallands Vrouwenkoor op 29 augustus weer met de repetities.

Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden, en als u belangstelling heeft kunt u op een donderdagavond komen kijken en meedoen. De repetities zijn van 19.45 uur tot 21.45 uur. Vanaf dit seizoen zullen de repetities plaatsvinden in een zaal van het Weijtendaal.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de secretaris Annemarie Thoben,
tel: 0570-524299 en u kunt natuurlijk ook de website bezoeken www.sallandsvrouwenkoor.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Boei10 begeleidt ondernemers in groei

Het is een verzamelplaats voor bedrijven, voor initiatieven, voor innovaties en voor ...