Zwaargewonde steekincident Deventer is man (50) uit Utrecht, nog geen aanhouding verricht

De man die afgelopen nacht in kritieke toestand naar het ziekenhuis is overgebracht na een steekincident in de binnenstad van Deventer is een 50-jarige man uit Utrecht. Dat meldt de politie.

De gewonde man werd ter hoogte van hotel Finch aan de Keizerstraat ontdekt. Hij was bij kennis en sprak alleen Engels. De Utrechter is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht door een ambulance. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht.

Lees meer: Man in kritieke toestand naar ziekenhuis na steekincident in binnenstad Deventer

Onduidelijk is nog waar het steekincident exact heeft plaatsgevonden, meldt woordvoerder Sven Strijbosch. “Ondanks nadrukkelijk onderzoek hebben we dit nog niet vast kunnen stellen.” Hij roept getuigen op zich te melden. “Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn.”

Meerdere omliggende straten, waaronder een groot deel van de Keizerstraat, de Gedempte Gracht en Pikeursbaan zijn afgezet voor politieonderzoek. Er zijn ook politiehonden ingezet. Ondanks dat is er dus nog geen duidelijkheid over waar het incident plaats heeft gevonden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Ribs en Blues dag 1

Op de eerste dag van het 25-jarige jubileum van het Raaltese festival ...