Het 18-jarige slachtoffer van een geweldsincident op de Den Elterweg in Zutphen is zaterdagnacht nadat hij was mishandeld aangereden door een toevallig passerende auto.


Zutphen – Toevallige passant reed Pardijs aan

Dat meldde de politie maandagavond. Emiel Pardijs uit Wichmond overleed zondag in de loop van de dag in het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

De twee meisjes ( van 17 en 18 jaar) uit de gemeente Bronckhorst die waren aangehouden, zijn vrijgelaten. Ze worden nog wel als verdachten gezien. Een man van 19 en een jongen van 16 uit de gemeente Zutphen zitten nog vast.

De gemeente Bronckhorst heeft dinsdagochtend een condoleanceregister geopend voor Pardijs. Het register ligt op het gemeentehuis in Hengelo.Pardijs voetbalde bij SV Socii in Wichmond. Daar is geschokt gereageerd op het verlies. Verder volgde hij een bouwopleiding aan het ROC in Deventer. Maandag zou hij met zijn stage beginnen.

Burgemeester Gerritsen van de gemeente Zutphen betreurt wat er is gebeurd. Hij leeft mee met de familie van het slachtoffer, ook omdat de man een zoon is van een van de medewerkers van de gemeente. Pardijs wordt vrijdag in Doetinchem gecremeerd.

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles maakt van De Adelaarshorst een schier onneembare vesting

Vrijdagavond won Go Ahead Eagles weer eens vier thuisduels op rij, de ...