Stichting Doorpakken Salland houdt sponsorevevent in Den Nul

REGIO – Stichting Doorpakken Salland houdt op woensdagmiddag 14 december een sponsorevent in Brasserie Op Duur aan de Rijksstraatweg 109 in Den Nul. Doel van de bijeenkomst is te laten zien welke projecten vanuit de Sallandse gemeenschap zijn opgepakt en om fondsen te werven voor nieuwe projecten.

Stichting Doorpakken Salland is in het leven geroepen om zowel bedrijfsmatige als sociaal-maatschappelijke initiatieven op weg te helpen. Het betreft ideeën die erop gericht zijn een bijdrage te leveren aan de welvaart en het welzijn, en dus de aan leefbaarheid in Salland. En dat gebeurt door te luisteren, door de gratis inzet van experts en soms ook met een financiële bijdrage. Om dit te kunnen doen is Stichting Doorpakken Salland aangewezen op sponsoring, donaties en giften van particulieren, gemeenten en het bedrijfsleven. Tijdens het sponsorevent worden enkele in de spotlights gezet. Zo zijn er verhalen van Nieske Neimeijer van Nieske’s Erf, Ralph Mulders van de Compostbrigade en Maureen Fakkert van Kiek’N in de Kokk’N. Een andere gast is Tamara Toering, gebiedsmanager van Salland Marketing.

Project Sallandse vlag
Een van de andere hoogtepunten van de middag is het overdragen van het Sallandse vlag project aan MarketingOost. Daarna zal Joop van den Enk, voorzitter van Stichting Doorpakken Salland, het nieuwe Noaber initiatief ‘Samen tafelen in Salland’ toelichten; een maandelijks terugkerende activiteit om verlichting te brengen voor iedereen die in deze moeilijke tijd onvermogend is om zelf een behoorlijk diner te organiseren.  Iedereen die de stichting financieel wil helpen of ideeën heeft voor Salland is welkom. Het programma duurt van 16.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis na aanmelding per mail via: info@doorpakkensalland.nl. Er zijn slechts vijftig plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Over Salland TV

x

Check Also

Raad van Raalte praat over maximale hoogte van erfwindmolens

In de gemeente Raalte vind je in het buitengebied een aantal erfwindmolens. ...