Stem op het Goudhaentje 2019

Het online stembureau is open!  Wie wordt de opvolger van Luttenberg 700, winnaar van het Goudhaentje 2018?

Finalisten
De finalisten zijn inmiddels bekend. Het zijn de Vrienden van het Hofstedehuis, de open muziekestafette Heino en het multifunctioneel veld in Lierderholthuis. Zij zijn uit alle nominaties gekozen door juryleden Jenneke van Doesburg, Klaas Koekoek, Andrea Kleinherenbrink en Emiel Gerner onder leiding van voorzitter burgemeester Martijn Dadema. De stem van het publiek weegt dit jaar even zwaar als het oordeel van de jury.

Prijzen
Het Goudhaentje is dé prijs voor een initiatief uit de Gemeente Raalte dat bijdraagt aan inwonersparticipatie. De winnaar gaat naar huis met een cheque van €1000,- en een trofee, ontworpen door een Marije Gies van Magies Glas. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen gaan naar huis met respectievelijk €500,- en €250,-. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van de initiatieven.

Onderscheidend en inspirerend
De drie genomineerden voldoen aan de voorwaarden voor nominatie: ze zorgen ervoor dat onze gemeente een nog betere plek wordt om te wonen en ze zijn onderscheidend en inspirerend.

Stem uitbrengen
U kunt tot en met maandag 6 januari 2020 online uw stem uitbrengen. Dat kan op www.raalte.nl/goudhaentje. De genomineerden stellen zich op deze pagina ook voor in een filmpje. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte op woensdag 8 januari 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Over Salland TV

x

Check Also

Het zat er aan te komen, Emma Oosterwegel gaat naar de Olympische Spelen in Parijs!

Emma Oosterwegel heeft vorige week voldoende punten gehaald om naar de Olympische ...